Noblezza Beauty Clinique

Noblezza Beauty Clinique

Noblezza Beauty Clinique is one of my latest discoveries 😉

Ultimele luni au insemnat pentru toata lumea o agitatie constanta, o avalansa de evenimente si actiuni si parca toti am fost stresati si angrenati in tumultul vietii. In toata nebunia asta, e important sa avem modalitati de a ne ajuta organismul sa trecem prin asemenea perioade, multi punem presiune pe fizicul si pe psihicul nostru fara sa ne dam seama de consecinte. Si ele vor veni, negresit, pentru ca atunci cand pierdem echilibrul, corpul nostru isi aprinde luminitele de alarma pe care e bine sa le bagam in seama.

Imi iubesc jobul, agitatia si fuga de zi cu zi de la o intalnire la alta, dar la un moment dat devine destul de coplesitor. Cred ca atunci cand esti pasionat de un lucru, te implici 100%, si chiar daca satisfactiile din urma sunt incredibile, de multe ori oboseala isi spune cuvantul si iti face semnale cum ca ar fi vremea de un #wakeupcall.

Si cum e important sa ii oferim psihicului timp sa intelega si sa proceseze, asa trebuie sa ne ascultam organismul si sa ii dam timp sa se refacă. Sportul e important in procesul acesta pentru ca ne ajuta sa ne echilibram, sa ne destresam si sa avem un nivel ridicat de energie. Sa nu uitam insa de repaos si relaxare, care sunt la fel de importante.

Momentul meu de relaxare il petrec la Noblezza Beauty Clinique. Aici specialistii in crioterapie folosesc tehnici inovative ce aduc beneficii atat frumusetii cât si sanatatii- pe ideea hard times require strong techniques.

Intre 23-27 noiembrie, la Noblezza Beauty Clinique ai oferte personalizate: suni, spui ce iti doresti si primesti reduceri la pachetele crio cooltech, vela shape 2, crio facial, epilare cu laser primelease.

No votes yet.
Please wait...
1 Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.