Dezvaluie Frumusetea – beauty contest

Dezvaluie Frumusetea – beauty contest

Pentru ochi frumosi, cauta frumosul in ceilalti. Pentru buze frumoase, rosteste doar vorbe bune, iar pentru echilibru in viata, mergi fiind constient ca nu vei fi niciodata singur.  Audrey Hepburn

Frumusetea vine din interior, frumusetea este in ochii privitorului, frumusetea este naturala. Sunt atatea credinte incat e greu sa iti dai seama ce e universal considerat a fi frumos.

Ce am invatat in timp este ca frumusetea se ingrijeste si ca perceptia frumusetii este subiectiva, un “e frumos ce-mi place mie”.

Frumusetea tine, dincolo de mostenirea genetica,  de modul in care ne ingrijim, de ritualul de frumusete pe care i-l dam organismului, de cum ne percepem si de increderea cu care ne purtam frumusetea.

Am cateva criterii dupa care imi aleg cosmeticele:

– sa aiba ingrediente naturale sau sa fie certificate bio

– sa fie inovatoare. Daca in lista de ingrediente apare colagenul si acidul hialuronic, mi-au castigat increderea 😅

Si daca sunt made in RO consider ca e un mare plus 😍

Toate credintele mele despre frumusete s-au potrivit bine cu campania #DezvaluieFrumusetea by Elmiplant. Cum ne dezvaluim frumusetea naturala, cea care se vede pe chip daca nu printr-un selfie?

Asa ca selfie aici:

Dezvaluie frumusetea

Gama Elmiplant Multi Collagen contine trei produse – crema de zi antirid, crema de noapte antirid si serum antirid concentrat – are ingrediente naturale, fara parabeni, uleiuri minerale, parafine, alcool, coloranti sintetici, ftalati etc. Contine collagen restorer adica o peptida antirid eficienta formata din 3 tipuri de colagen, fibre esentiale de sustinere a pielii si acid hialuronic 😎

Dezvaluie frumusetea

Beauty contest cu Elmiplant

Si intentionez sa testez gama Multi Collagen impreuna cu 5 dintre voi care au aceleasi criterii de a-si alege cosmeticele ca si mine si sunt curioase sa vada ce efecte au cosmeticele Elmiplant cu acest colagen inovator si premiat. 

Sunt 5 premii, adica 5 game Elmiplant Multi Collagen + o sesiune de make up si hair styling in acest weekend.

Ce e de facut?

Sa raspunzi la intrebarea: Tu cum iti dezvalui frumusetea? Poti sa o faci cu un cuvant, cu o fraza, cu un citat sau cu un selfie, aici in comments sau pe concursul anuntat pe facebook sau instagram.

Maine dupa amiaza anunt cele 5 happy winners. Let’s share the beauty and enjoy the treats this weekend 

14

unnamed

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
6 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.