Cum ești tu acum?
Cum obișnuiai să fii?
Cum îți dorești să devii?

Dă-ți voie să (re)devii femeie. Această carte este pentru femeile care vor să fie (mai) feminine, cele care vor să învețe să relaționeze armonios cu partenerul și oamenii din viața lor și pentru acele femei care sunt în căutarea unui suflet pereche.

„Pe vremuri, când o femeie dorea să atragă atenţia unui bărbat, folosea o batistă. O lăsa nonșalant să cadă în preajma celui dorit. Galant, acesta ridica batista şi o înapoia posesoarei aparent neatente. Si astfel, jocul seducției putea începe cu adevarat.

Dar totuși, cine inițiase cu adevărat interacțiunea, ea sau el? Cu siguranță, bărbatul rămânea cu impresia că alegerea i-a aparținut.”

curs-arta-seductiei

Program Arta Seducției. Puterea Feminității

Deși ne naștem femei, feminitatea se învață și puține am avut șansa să avem acces la o astfel de educație.

Pentru a-ți (re)descoperi feminintatea, nu este neapărat necesar să porți mereu tocuri sau să îți faci bucle, nu este despre make-up sau alte accesorii care nu fac decât să coafeze un exterior, ci despre putere personală și autocunoaștere, veritabile instrumente de seducție și senzualitate.

Poți deveni creatoarea propriei vieți, stăpână pe sine și pe propriile tale alegeri. Fă primii tăi pași cu deschidere, claritate, curaj. Procesul tău de descoperire și transformare începe aici și acum. Ține de tine să iți schimbi paradigma, să trăiești în bucurie, fericire, împlinire și armonie!

Acest program te ghidează cu tehnici şi metode aplicate, este un suport care te ajută să ajungi mai repede la o transformare profundă.

Lasă-mi adresa de email și îți voi trimite un mesaj de îndată ce stabilesc data la care va începe cursul.

Despre Laura Călin

Călătoria ei a început în urmă cu câțiva ani, la o intersecție de drumuri între India și România. România este locul unde s-a născut și unde a copilărit, ca mai apoi să-și dezvolte o frumoasă carieră în industria comunicării începută în Paris și la Roma. Își cumpărase un bilet dus-întors, însă ceea ce nu avea să știe este că drumul către India, urmat de o călătorie în munții Himalaya, o vor schimba irecuperabil. De întors, s-a întors acasă, însă nu la fel. Căci mintea și inima încă îi călătoresc în universul cunoașterii.

„Am schimbat sensul călătoriei mele atunci când am decis să preiau controlul schimbătorului de viteze și să încep cu mine. Eu. Femeia din mine. Cine e? Ce dorințe și așteptări are? La ce aspiră? Oare poți să-ți trăiești o viață așa cum îți dorești? Să ai relația pe care ți-o dorești? Să seduci și să te lași sedusă? Desigur.

Mă bucur să-ți fiu aproape în călătoria cunoașterii de sine.”